Ця Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика конфіденційності) діє стосовно всієї інформації, яку Інтернет-магазин «ПРЯЖА», розташований на доменному імені priazha.store, може отримати про користувача під час використання сайту Інтернет-магазину, програм та товарів Інтернет-магазину.

Визначення термінів

У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:
- «Адміністрація сайту Інтернет-магазину (далі – Адміністрація сайту)» – уповноважені співробітники на управління сайтом, що діють від імені магазину «ПРЯЖА», які організують та (або) здійснює обробку персональних даних, а також визначає цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), які здійснюються з персональними даними.
- «Персональні дані» - будь-яка інформація, що відноситься прямо або опосередковано до певної або фізичній особі (суб'єкту персональних даних).
- «Обробка персональних даних» - будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів із персональними даними, включаючи збирання, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна) , Вилучення, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.
- «Конфіденційність персональних даних» - обов'язкова для дотримання Оператором або іншою особою, яка отримала доступ до персональних даних, вимога не допускати їх поширення без згоди суб'єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави.
- "Користувач сайту Інтернет-магазину (далі - Користувач)" - особа, яка має доступ до Сайту, за допомогою мережі Інтернет та використовує Сайт Інтернет -магазину.

Загальні положення

- Наша політика конфіденційності визначає порядок отримання, зберігання, обробки та використання персональних даних Користувача. Цю інформацію Користувач надає під час оформлення замовлення у нашому Інтернет-магазині.
- Конфіденційність наданої інформації – обов'язкова умова для отримання магазином доступу до персональних даних Користувача.
- Користуючись послугами Інтернет-магазину «ПРЯЖА», Користувач погоджується з цією Політикою конфіденційності. Він надає право адміністрації сайту отримувати, зберігати, обробляти та використовувати його персональні дані на умовах цієї Політики конфіденційності, а також відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
- Адміністрація сайту не перевіряє достовірність інформації, наданої Користувачем.

Персональні дані

- Інтернет-магазин «ПРЯЖА» збирає, зберігає, обробляє та використовує лише ті персональні дані Користувачів, які необхідні для надання послуг з продажу та доставки замовлених товарів. Це ім'я, прізвище, контактний телефон, адреса електронної пошти, адреса доставки. Інша інформація може бути надана Користувачем на його розсуд.
- Користувач погоджується з тим, що інтернет-магазин «ПРЯЖА» має право передавати його персональні дані кур'єрським службам виключно з метою виконання замовлення та доставки товару.
- Ми не передаємо персональних даних користувача третім особам, крім випадків, прописаних у Законі України «Про захист персональних даних».
- Адміністрація сайту вживає необхідних організаційних та технічних заходів для захисту персональних даних Користувача від несанкціонованого доступу, знищення, блокування, копіювання, розповсюдження конфіденційної інформації, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

Зміна персональних даних

- Користувач може будь-якої миті змінити (оновити, доповнити, видалити) надану їм персональну інформацію або її частину через контакти, розміщені на сайті.

Зміна політики конфіденційності

- Інтернет-магазин "ПРЯЖА" залишає за собою право змінити умови Політики конфіденційності. У такому разі текст цього документа буде оновлено. Слід періодично переглядати ці умови для ознайомлення з актуальною версією.

Зворотній зв'язок, заключні положення

- Якщо у вас виникнуть запитання чи пропозиції щодо нашої Політики конфіденційності, надсилайте їх до служби підтримки Інтернет-магазину «ПРЯЖА» на адресу електронної пошти help@priazha.store.